Добре дошли в страницата на
Лунна Папрат!

Радваме се, че ни намерихте!

Вероятно сте чули за нашия амбициозен проект по БНТ. Страхотно! Не е нужно да ви отегчаваме с детайли тук, но разбира се ще можете да намерите подробна информация на тази страница.

Много хора подкрепиха нашата инициатива. Бъдете един от нас!

Кои сме ние?

Армин Ян Хофман е роден на 14-ти март 1972 г. в гр. Виена. Има един брат и две сестри. Веднага след като завършва училище през 1992 г. започва кариера като певец и организатор на събития. По-късно започва актьорска кариера. Печели конкурси, огранизирани от Австрийските национални телевизии и участва в музикални предавания на големи и малки сцени.
Най-големият му успех до момента е участието му при откриването на австрийско-китайска програма в замъка Хофбург, Виена. Представлението привлича погледите на 400 милиона зрители. Армин напуска Виена по лични причини и през 2014 г. се мести в София задно с малката си дъщеря, като продължава участието си на германска сцена. Когато правиш музика с цялото си сърце, не съществуват граници. Армин решава да преведе музикалния си репертоар на български език – някои стари негови песни, които той успешно изпълнява вече над 20 години, а скоро и напълно нови в характерния му стил.
Армин Ян ХофманДоктор Алоис Мок е награден за благотворителност в град Залцбург - 2006
Армин Ян Хофмандует с Питър Рап
Армин Ян Хофманнаграждаване на втори по големина фестивал на открито във Виена - 2012
Армин Ян Хофмандует с Нино ди Анждело - 2013
Армин Ян Хофмандует с Мануел Ортега - 2014
върни се