Добре дошли в страницата на
Лунна Папрат!

Радваме се, че ни намерихте!

Вероятно сте чули за нашия амбициозен проект по БНТ. Страхотно! Не е нужно да ви отегчаваме с детайли тук, но разбира се ще можете да намерите подробна информация на тази страница.

Много хора подкрепиха нашата инициатива. Бъдете един от нас!

За проекта

„Рибарите от Сан Хуан“ е кавър на песен, която Армин Ян Хофман изпълнява през цялата си музикална кариера. Това е най-популярната му песен в Австрия и Германия. След като се мести да живее в България заедно с малката си дъщеря, решава да направи и българска версия, но в по-модерен стил. По време на записите, Армин разбира за инцидента с малкия Крис, както и за проблемите на родителите на Крис за лечението му в България. Състоянието на Крис не позволява дългото чакане за отпускане на средства от държавата. Армин и студио Саунд решават да споделят печалбите от песента „Рибарите от Сан Хуан“ за лечението на Крис. За това лечение има една единствена клиника в Германия, която предлага необходимите процедури и за тях са нужни хиляди евро. Ние сме уверени, че това е правилният път и ще вървим по него, докато средствата бъдат събрани. Цената на този сингъл е 2.40лева или по-малко с включено ДДС (без банкови такси). Това е средната за европейския пазар цена, като в онлайн музикалните магазините може да се намери на цена от 1.00€ до 1.50€. От всяка една продажба ние отделяме до 1 лв за лечението на Кристиян. Като се вземат предвид таксите и средната цена на сингъла, проекта Лунна папрат дарява над 50% от печалбата за лечението.
Благодарни сме на целия екип на студио Саунд Спот за това, че помогнаха за осъществяването на проекта. Благодарни сме и на всички Вас за това, че сваляте песента легално!
върни се